Olagligt!

Igår gick Rhetoric slam med temat Olagligt av stapeln. Kvalitén på talen var ovanligt hög och vi fick uppleva något så spektakulärt som att två olika talare kammade hem var sin tiopängare! Med en poäng var det Rika Ander som vann med ett brandtal om antigay-lagar som träffade oss rakt i magen. Det gör henne till den första i hela Rhetoric slams historia som vunnit två gånger! Vi är stolta att få upplevt något så episkt. Stort grattis Rika!

Kvällens jury bestod av alltid lika roliga Anders Utbult, talskrivare för Socialdemokraterna och vår husjury, latinordstunga retoriklektorn Maria Dahlin och skrapa proffsdebattören Alice Teodorescu. Tack för att ni ville vara med och ge talarna kritik!

Kvällen bjöd på många fantastiska historier, om hur allt borde vara olagligt och hur du gör för att få in lite mer olaglighet i vardagen. Om skillnaden på moral och lag, om att bli nekad medlemskap till Hells Angels, och en berörande berättälse om att växa upp i en sekt.

Nästa Rhetoric slam kommer att Utspela sig den 26 mars på temat Sanning eller konsekvens. Klockan 20 på Bauer, Götgatan 15. Vad tror ni att vi kommer att få höra för spännande historier då? Vill du vara en av de som bidrar med ett tal? Släng iväg ett mail till hanna@rhetoricslam.se

Och fram till nästa gång: gilla oss på facebook!

Stort tack för igår

Hanna, arrangör

Lämna en kommentar: