Simon Svensson till juryn!

Till Rhetoric slam Sanning eller Konsekvens den 26 mars har vi den stora äran att presentera Simon Svennson till juryn. Simon är komiker känd från bl.a. Tankesmedjan i P3 och den egna podden Veckans viktigaste intervju. När jag ringer berättar han att han är negativt inställd till retorik men hoppas att bli medryckt av talen.

Hej Simon! Ser du fram emot Rhetoric Slam?
Det måste jag ju svara ja på… Men ja! För jag vet inte riktigt vad det är. Men jag tänker mig att det är som en blandning av spoken word, stand up och universitet.

Ungefär så! Vad tänker du om kvällens tema, Sanning eller Konsekvens?
Jag får minnen från barndomen, blir nervös, orolig och rädd. Jag är glad att jag själv inte ska tala!

Vad kommer du att bedöma hårdast?
Jag kommer inte att gå på saker som grammatik utan bara på vad jag känner innorbords. Jag är ingen retoriklärare, så det får vara upp till de andra att hålla på med “movert” eller något, haha. Det är kul, för jag är egentligen väldigt skeptisk till retorik. Men jag hoppas att jag blir medryckt av någon av talarna!

Hur gör man för att få extrapoäng av dig?
Hittills har jag ingenstans att sova på onsdag… Så en lägenhet i innerstan kan ge extrapoäng!

Vad vill du hälsa talarna?
Var nervösa! Det är en tävling. Försök inte komma här och ha roligt.

 

Tack Simon, det kommer att bli en fantastisk kväll! Tävlingen kör igång runt 20 på onsdag, på Bauer Götgatan 15. Facebookevent finn här. Det finns fortfarande några få platser kvar om du vill tala. Hör av dig till hanna@rhetoricslam.se

Vi ses!
Hanna, arrangör 

 

Lämna en kommentar: